E-CONOMIC KONSULENTHUS & EKSPERTER

Vi hjælper jeres virksomhed til at arbejde smartere, hurtigere og mere effektivt i e-conomic

e-konsulenten

Hvorfor vælge netop os som e-conomic konsulenter til din virksomhed?

Officiel partner hos e-conomic | Officiel partner hos e-conomic

Vi har allerede digitaliseret hundredvis af tilfredse virksomheder. Det har givet os en unik erfaring og indsigt i hvor forskelligt virksomheder drives og vi kan tilbyde dig den personlige sparring du har brug for. Vi stiller med erfaring, faglig kompetence og passion for også at digitalisere din virksomhed.

Få rådgivning om konvertering, optimering og  automatisering

Bruger du allerede e-conomic, kan vi sikkert optimere dit daglige brug med nye rutiner og processer. Hvis du ikke bruger e-conomic, kan vi foretage den nødvendige analyse af din nuværende økonomiløsning og derfra hjælpe dig med effektivt at flytte dit regnskab til e-conomic og opsætte det mod optimal drift.

Med vores baggrund, er vi eksperter i e-conomic og systemerne omkring e-conomic, så du er sikret smartere og mere automatiseret bogføring.

Monique og Martin hygger på kontoret

Kvalitetsrådgivning

Det er vores erklærede mål at yde den bedste rådgivning ved hver eneste af vores kundeforhold. Vores konsulenter yder altid deres bedste hver gang.

Skræddersyede løsninger

Alle har individuelle behov og ønsker. Vi tilbyder en skræddersyet løsning til dig, der sikrer, at jeres forretning er digital og har de optimale rammer for fremtidig vækst.

Ærlig og réel rådgivning

Vi garanterer ærlig og réel rådgivning i øjenhøjde. Tryghed og tillid er altafgørende for et godt samarbejde og i sidste ende handler det altid om professionel kommunikation.

v

Læs hvad vores kunder synes om os

Hos e-konsulenten stræber vi konstant efter at levere det optimale forløb for vores kunder. Vi går ikke bare et skridt, men flere skridt ekstra for at sikre, at din oplevelse med os er enestående.

Vi forstår vigtigheden af at møde dig i øjenhøjde, lytte til dine behov og skræddersy vores service præcist efter dine krav. Hos e-konsulenten er hver interaktion en mulighed for at demonstrere vores dedikation til din succes og tilfredshed.

Vi er stolte af at have skabt et fællesskab af tilfredse kunder, og vi ser frem til at give dig en oplevelse, der går ud over dine forventninger. Velkommen til e-konsulenten, hvor din tilfredshed er vores fornemmeste mål.

“E-konsulentens kompetencer inden for rådgivning i bl.a. oprettelse af ordre, tilbud og fakturaer på salgsfanen var essentielle for vores virksomhed. De viste en imponerende evne til at navigere gennem disse processer og tilpasse opsætning og undervisning fuldstændig til vores forretning og behov.”

– Andersen & Larsen

“Konsulenterne hos e-konsulenten har været ærlige og forandringsparate igennem hele forløbet. Vi modtog den nødvendige hjælp i form af undervisning, tips og tricks, hvilket vi ser som en superoptimering af vores arbejdsprocesser.”

– Hotel SØMA / Mads B. Futtrup

“Alt er gået fuldstændig smertefrit og jeg sidder nu og arbejder hjemmevandt i samtlige systemer, der alle er automatiseret og jeg kan se at jeg kommer til at spare meget tid og hvis jeg har brug for hjælp, ved jeg at Martin og John ved e-konsulenten kun er et opkald væk.”

– Vejstrup Blik-VVS A/S / Kathrine Boel

“Nu kan vi sove trygt om natten og koncentrere os om det vi er gode til, nemlig at sælge fodboldrejser. Hos Football Travel kan vi på det varmeste anbefale E-konsulenten til konsulentarbejde i E-conomic.”

– Football Travel / Christian Lysemose

“Monique viste forståelse for vores arbejdsprocesser og leverede en yderst målrettet undervisning, der har rustet os til at arbejde mere effektivt med e-conomic.”

– Furesø Golfklub

Furesø Golfklub

“Hele forløbet, fra start til slut, var både hurtigt og effektivt og jeg er virkelig tilfreds med den servicesparring jeg modtog. Alt gik nøjagtigt som beskrevet og planlagt, og jeg kan ikke forestille mig, at det kunne være gået bedre.”

– Kenn Bjerre Nørgaard / Hammerum Vognmandsforretning

Hammerum Vognmandsforretning

Vi er specialiseret i konvertering af:

Kompetencer

Få overblik over dine muligheder

Vi får mange forskellige henvendelser fra kunder og her er samlet et par af de mest populære forespørgsler på vores kompetencer.

Konvertering

Lad os hjælpe dig i mål med din ERP-konvertering

Vi er specialister i konvertering til e-conomic, import af data og opsætning af e-conomic.

Projektledelse

Professionel håndtering af dit projekt fra start til slut

Hos e-konsulenten har vi hjulpet en bred vifte af danske virksomheder med at gennemgå deres digitale transformation.

Undervisning

Bliv klædt godt på i e-conomic med undervisning og workshops

Gennem undervisning eller workshops hjælper vi dig med at få en bedre forståelse af e-conomic og systemets utallige muligheder.

Udvikling (API/RPA)

Vi leverer avancerede og komplekse API og RPA løsninger

Hos e-konsulenten har vi erfaringen og ekspertisen i at bygge integrationer gennem API og RPA.

Vores produkter

Konvertering
Undervisning
Data Import
Projektstyring
Lagerstyring
Massefakturering
Opgavestyring
Udvikling

Vi er E-konsulenten

Vi vil være de bedste
– ikke de største

Bag e-konsulenten står Martin Houmann og John Naaby. Hver især har vi et grundigt kendskab til e-conomic og de mange forskellige områder der hænger tæt sammen med økonomisystemer.

Eksempelvis inden for projekt- og lagerstyring, bilagshåndtering, POS, likviditetsstyring, tidsregistrering, rapportering m.m.

John Naaby

John Naaby

Konsulent & Partner

Martin Houmann

Martin Houmann

Konsulent & Partner

 Har du spørgsmål?

– Vi hjælper dig med lige nøjagtigt de udfordringer du har

Udfyld formularen - så kontakter vi dig