Find den perfekte regnskabsløsning

Hold fokus og få mere tid til dine gæster
Beskriv din opgaveRing +45 4252 4488

Frigiv tid til dine gæster, når du integrerer dit kassesystem med e-conomic og dermed automatiserer dine arbejdsprocesser

e-conomic har et tæt samarbejde med de bedste kassesystemer i Danmark og tilbyder en bred vifte af apps og integrationer. Udforsk mulighederne eller kontakt os for at drøfte dine specifikke behov.

Systemer i harmoni

Vi ser et stort potentiale i at bruge e-conomic, når dit kassesystem er integreret. Det sparer dig for en masse tid ift. at håndtere dit daglige salg manuelt, da det bliver overført direkte til e-conomic.

Uanset din placering kan du altid logge ind i din e-conomic aftale og tjekke din omsætning og statistik. Når dit kassesystem er integreret, overføres dine data automatisk, hvilket giver dig det fulde overblik over din virksomheds økonomi på ét sted.

Få mere overskud til at skabe værdi for dine gæster, ved at benytte vores partnere og vælge mellem 200+ apps og integrationer til e-conomic. Dette sikrer, at alle dine systemer arbejder i harmoni, frigiver tid til forretningen og giver dine medarbejdere mulighed for at levere merværdi til dine gæster.

%

af danske restauranter og caféer har valgt e-conomic som deres foretrukne løsning

 Fordele ved at benytte e-conomics til din virksomhed:

Effektiv håndtering af bestillinger

Tag nemt imod bestillinger, enten i restauranten eller online, og send dem direkte til køkkenet for en hurtig og effektiv service til dine kunder.

Nem og hurtig kassebetjening

Når dit kassesystem er integreret med e-conomic, kan dagens salg eksporteres direkte til dit regnskab, hvilket forenkler afstemningen og sparer dig tid.

Overblik over varebeholdning

Med vores partnere kan du tilknytte lagerstyring til e-conomic, hvilket giver dig detaljeret indsigt i dit lager og sikrer, at du aldrig løber tør for råvarer.

 Vi har allerede hjulpet en række virksomheder fra hotel- og restaurationsbranchen, såsom Hotel SØMA:

Selvom vi allerede benyttede os af E-conomic og de relevante moduler, var vi ikke klar over, hvor meget hjælp vi egentlig havde brug for. Her skinnede konsulenternes ærlighed igennem, da de fortalte os, at vi var på rette spor. Vi modtog den nødvendige hjælp i form af undervisning, tips og tricks, hvilket vi ser som en superoptimering af vores arbejdsprocesser.

Samarbejdet har været løsningsfokuseret med ærlig og direkte feedback samt undervisning. Da der opstod forandringer undervejs, var konsulenterne hurtige og dygtige til at tilpasse forløbet. Dette sikrede, at vi fra start til slut fik præcis den hjælp, vi forventede.

Læs hele kundeoplevelsen samt andre kunders oplevelser her.

Få professionel hjælp til e-conomic

Hvis du ønsker at opgaven udføres professionelt og smart, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper og rådgiver dig ærligt og på bedst mulig vis fra start til slut. Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at ringe til os direkte – ellers udfyld vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt med henblik på behovsafdækning og et uforpligtende tilbud.

Er du stadig i tvivl eller har spørgsmål?

– Bare rolig. Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed

Udfyld formularen - så kontakter vi dig