E-CONOMIC LAGERSTYRING

Få hjælp til lagerstyring og få styr på jeres varebeholdning, bestillinger mv.
Beskriv din opgaveRing +45 4252 4488
Officiel partner hos e-conomic | Officiel partner hos e-conomic

Opsætning af lagerstyring i e-conomic giver overblik, bedre workflow og sparer jer tid

Har I brug for at få styr på jeres varebeholdning, samtidig med at I kan sende bestillinger til jeres leverandører og følgesedler til jeres kunder direkte fra e-conomic?

Lagerstyring giver det fulde overblik og garanterer et nemt og sikkert workflow. Både på købs- og salgssiden.

OBS! E-conomics lager lukker pr. 31.12.2023. Det er ikke længere muligt at tilkøbe e-conomics eget lagermodul. Der findes en lang række lagersystemer med integration til e-conomic. Kontakt os og hør nærmere.

Vi vil altid anbefale at sparre med en ekspert og få den nødvendige undervisning før man kaster sig ud i lagerstyring. Vi kender alle tips og tricks der sikrer jer den optimale værdi af systemet. Det er sjovere at komme godt fra start, end at rydde op når skaden er sket.

Vi har både hjulpet nye brugere i gang med lagerstyring, men også garvede brugere som aldrig helt har fået sat sig rigtigt ind i modulet. Det kan skyldes travlhed m.m, Vi får meget positiv respons fra kunder, som har brugt et par timer på at nørde lagerstyring sammen med os. Den rette tilgang sikrer det optimale udbytte.

Hvis I er i tvivl om hvorvidt lagerstyring er noget for jer, så kontakt os meget gerne til en helt uforpligtende snak om jeres virksomhed.

E-konsulenten har allerede adskillige lager opsætninger med mange forskellige virksomheder på samvittigheden

Vi tager udgangspunkt i jeres konkrete situation, og arbejder tæt sammen med jer omkring en samlet løsning, der matcher jeres behov på kort og lang sigt.

Vi vil med anvisning af korrekt lagerløsning, levere det overblik og overskud der skal sikre jer bedst mulige betingelser for fortsat vækst.

Det er uanset om I arbejder med fødevarer, datoregulerede varer, skal indrapportere, køre import/eksport, har kursvariable varer, b2b eller b2c webshop eller blot har et lagerbehov til f.eks. at understøtte jeres produktions-, forarbejdelses- eller service virksomhed.

Hvorfor bruge lagerstyring i e-conomic?

  • For at kende dine beholdninger/antal af varer til enhver tid.
  • For at kende avancerne på det enkelte varenummer.
  • For at kunne sende en bestilling til din leverandør.
  • For at kunne sende en følgeseddel sammen med varerne.

Få professionel hjælp til e-conomic lagerstyring

Hvis I ønsker at opgaven udføres professionelt og smart, er I meget velkomne til at kontakte os. Vi hjælper og rådgiver jer ærligt og på bedst mulig vis fra start til slut.

Fortæl os om jeres ønsker og få et uforpligtende tilbud. I er velkomne til at ringe til os direkte på tlf. +45 4252 4488 – ellers udfyld vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt med henblik på behovsafdækning og et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig?

Fortæl os om din opgave og dine udfordringer, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.