E-CONOMIC REGNSKABSKONVERTERING

Få hjælp til at konvertere jeres regnskabsdata til e-conomic uanset eksisterende system
Beskriv din opgaveRing +45 4252 4488
Officiel partner hos e-conomic | Officiel partner hos e-conomic

Konvertering til e-conomic

Vælg os, når du skal konvertere til e-conomic

E-konsulenten er certificeret konverteringspartner hos e-conomic. Vi er eksperter i e-conomic og har erfaring med at flytte data fra en bred række økonomisystemer. Vi tilbyder både standard konverteringer og fulde konverteringer. Kontakt os, så finder vi den rette løsninger til dig.

e-conomic partner
agsdix-fas fa-quote-left

“Vi har igennem de seneste fire år oplevet vores kunders store tilfredshed, med den kompetente behandling de har fået hos e-konsulenten. Dette har resulteret i, at vi løbende i perioden har udviklet og avanceret samarbejdet. Fra år 2022 kan vi uden tøven kalde e-konsulenten en tillidsfuld certificeret partner, hvor vi til hver en tid vil anbefale e-konsulenten til alt fra regnskabs-konverteringer eller konsulentydelser til dem der ønsker at få det maksimale ud af deres e-conomic aftale”

Theis Kristensen
e-conomic’s brancheteam

Vi er specialiseret i konvertering af:

+25 andre systemer

Det er ikke altid nemt at overskue hele processen ved flytning til et andet regnskabssystem. Vi holder jer i hånden hele vejen og svarer på alle spørgsmål i måtte have.

E-konsulenten (ApS) er certificeret konverteringspartner hos e-conomic. Vi er eksperter i e-conomic og har erfaring med at flytte data til e-conomic fra en bred række økonomisystemer.

En fuld konvertering til e-conomic indeholder typisk:

  • Udtræk og validering af jeres gamle regnskabsdata
  • Åbningsbalance
  • Debitorkartotek
  • Kontoplan
  • Kreditorkartotek
  • Varekartotek
  • Regnskabsposteringer 5 år + indeværende år

Udover at være specialister i e-conomic, kender vi til en lang række apps og programmer som integrerer med e-conomic. Vi sætter os grundigt ind i jeres virksomhed og bruger vores viden og erfaring til at finde den helt rigtige løsning der passer til jeres ønsker og behov.

I forbindelse med en konvertering tilbyder vi også undervisning i e-conomic. Vi sørger for at give jer den bedst mulige start på jeres nye system, efter vi har flyttet jeres data. Undervisningen kan både foregå online eller fysisk, alt afhængigt af jeres behov.

Overvejer I at skifte regnskabsprogram? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om jeres situation

Vi træffes på telefon 42 52 44 88 – ellers udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra jer.

Læs mere om vores ydelser og hvordan vi har hjulpet andre virksomheder her.

Skal vi hjælpe dig?

Fortæl os om din opgave og dine udfordringer, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.