E-CONOMIC UNDERVISNING & WORKSHOP

Bliv klædt godt på i e-conomic med undervisning og workshops
Beskriv din opgaveRing +45 4252 4488
Officiel partner hos e-conomic | Officiel partner hos e-conomic

Bliv oplært i e-conomic med udgangspunkt i, at du bliver selvkørende på kort tid

Gennem undervisning eller workshops, hjælper vi dig med at få en bedre forståelse af e-conomic og systemets utallige muligheder. Undervisning og workshops tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vi klæder dig godt på med vores erfaring og know-how inden for branchen og programmet.

Personlig e-conomic rådgivning og hjælp i øjenhøjde

Vores fortid i e-conomic, har været medvirkende til, at vi har startet vores egen konsulentforretning. Vi har talt med hundredvis af kunder, som alle er enige om én ting. Regnskab er ikke sjovt. Man driver ikke forretning for at lave regnskaber. Nogen gør selvfølgelig, men de fleste har en helt anden passion. Vores passion er at yde personlig og kompetent hjælp til e-conomicbrugere, så de kan blive ved med at dyrke og vækste deres virksomhed og samtidigt sove trygt om natten, med viden om at der er styr på regnskaberne.

Hvorfor vælge os til undervisning i e-conomic?

I os får I en professionel og samtidig personlig rådgiver, som ikke ses andre steder. Vi har tilegnet os vores viden om regnskabsprogrammet e-conomic inde i selve maskinrummet. Vi har allerede hjulpet hundredvis af tilfredse kunder og nu har vi taget skridtet videre som selvstændige konsulenter. Det giver os muligheden for at være jeres personlige e-conomic ekspert og klæde jer ordenligt på. I får en fagligt kompetent konsulent, med konkurrencedygtige priser og en passion der ikke er til at tage fejl af.

Skal vi kigge forbi og undervise i e-conomic?

Vi tager ofte ud til vorese kunder og underviser. Vi kører ud til det meste af Sjælland fra vores base i København. Vi sætter selv pris på at sidde med kunden i øjenhøjde og se glæden hos en kunde efter en veludført workshop.

Det er altid tilladt at ringe eller skrive til os for en snak om hvad vi kan gøre for jer. Nogle gange giver det bare mening at hilse på hinanden personligt, hvorfor vi også i visse tilfælde kigger forbi til et gratis og uforpligtende møde.

Skal vi hjælpe dig?

Fortæl os om din opgave og dine udfordringer, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.