OM E-KONSULENTEN

Det personlige e-conomic konsulenthus med erfaring, som du trygt kan stole på
Beskriv din opgaveRing +45 4252 4488

Hvem er e-konsulenten?

Bag e-konsulenten står Martin Houmann og John Naaby. Hver især har vi et grundigt kendskab til e-conomic og de mange forskellige områder der hænger tæt sammen med økonomisystemer. Eksempelvis inden for projekt-.og lagerstyring, bilagshåndtering, POS, likviditetsstyring, tidsregistrering, rapportering m.fl.

Hvad laver e-konsulenten?

Hos e-konsulenten rådgiver vi i alle aspekter af e-conomic som ERP løsning. Vi opbygger og genopbygger også regnskaber og regnskabsprocesser fra andre økonomisystemer til e-conomic. Over tiden har vi allerede stor erfaring som implementerings-, sparrings- eller projekt partner på konverteringer fra en lang række programmer, såsom Navision, C5, Uniconta, Billy, Dinero, EG, m.fl.

Mission

Hos e-konsulenten stræber vi efter at skabe værdi for vores kunder ved at levere skræddersyede digitale løsninger, der bidrager til at optimere dit bogholderi og forretning. Vi engagerer os i en dybdegående forståelse af vores kunders behov og målsætninger for at levere løsninger, der overgår forventningerne.

Vision

Vores vision er at være førende inden for rådgivning og undervisning i digital bogføring, ved konsekvent at levere skræddersyede løsninger, der afspejler hver enkelt kundes unikke behov og virksomhedsstruktur. Vi tror på at kundens individuelle regnskabsdata som fundament for vores rådgivning, skaber de bedste rammer for de mest effektive regnskabs- og arbejdsprocesser.

Værdier

Innovation: Vi omfavner vedvarende fornyelse og stræber altid efter at være førende inden for den digitale udvikling.

Kundefokus: Vores kunder er i centrum for alt, hvad vi gør. Vi lytter aktivt til deres behov og arbejder målrettet på at levere værdiskabende løsninger.

Ekspertise: Vores medarbejderes kompetencer følger hele tiden med udviklingen i digital bogføring for at sikre, at vi altid leverer høj kvalitet og professionelle løsninger.

Integritet: Vi handler altid ærligt, transparent og ansvarligt i alle vores interaktioner, og vi opbygger tillidsfulde relationer med vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi er E-konsulenten

Vi vil være de bedste
– ikke de største

John Naaby

John Naaby

Konsulent & Partner

Martin Houmann

Martin Houmann

Konsulent & Partner

Kvalitets rådgivning

Det er vores erklærede mål at yde den bedste rådgivning ved hver eneste af vores kundeforhold. Vores konsulenter yder altid deres bedste hver gang.

Skræddersyede løsninger

Alle har individuelle behov og ønsker. Vi tilbyder en skræddersyet løsning til dig, der sikrer, at jeres forretning er digital og har de optimale rammer for fremtidig vækst.

Ærlig og réel rådgivning

Vi garanterer ærlig og réel rådgivning i øjenhøjde. Tryghed og tillid er altafgørende for et godt samarbejde og i sidste ende handler det altid om professionel kommunikation.

 Det kan du forvente

Ordentlige, grundige og kompetente

Vi er et officielt certificeret e-conomic konsulenthus, der hjælper virksomheder med alt fra konvertering til support og udvikling.

Vi er et lille team af e-conomic eksperter, og det har vi det egentlig godt med. Ja, faktisk er det vores mål er være de bedste og ikke de største. Vi er lykkes, når vi skaber mest muligt værdi vores kunder, og når du betragter os som din go-to e-conomic samarbejdspartner.

  • NOrdentlighed fordi, vi er sådan af natur
  • NGrundighed fordi, tingene skal gøres ordentligt
  • NKompetente fordi, vi er branchens tungeste profiler

Kom godt fra start

Ny i e-conomic eller klar til konvertering?

Overvejer du at skifte din nuværende økonomi løsning til e-conomic, er du netop startet op eller ønsker du blot at optimere din nuværende e-conomic opsætning med yderligere automatisering eller tilknytte flere kvalitets-apps?

Så kan vi rådgive og assistere dig med at få den optimale løsning. Vi tilbyder hjælp til konvertering, import af data og opsætning af e-conomic, så du er fuldstændigt klædt på til at optimere dit bogholderi.