Job og karriere

Er det dig vi søger?
Beskriv din opgaveRing +45 4252 4488

Ledige stillinger

Her kan du se ledige stillinger. Hvis der ikke er nogen ledige stillinger, kan du sende os din uopfordrede ansøgning – vi søger løbende dygtige talenter.

Digitaliseringskonsulent

Digitaliseringskonsulent søges til vækstende e-conomic konsulenthus

Hos e-konsulenten går tingene stærkt – rigtig stærkt. E-konsulenten blev startet i december 2022 og selv om vi knap nok har leveret vores første regnskabsår, er vores forretningsmæssige fundament bygget op omkring en faglig specialistviden og erfaring, der har taget os mange år at opnå.

E-konsulenten består af en dygtig blanding af mennesker, der hver dag brænder for det de laver og hver dag møder på kontoret til en dynamisk, udfordrende og spændende arbejdsdag. Vores sammensætning af faglighed, alder, diversitet, erfaring og forskellige kompetencer gør, at vi får en god sparring med vores kunder omkring de forskellige digitale udfordringer de står med i deres regnskab og drift.

Nu har du muligheden for at blive en vigtig del af et ungt dynamisk team, der konstant udvikler sig og hver dag hjælper virksomheder til at optimere og effektivisere deres forretning. Selv om vi endnu ikke er en stor organisation, har vi ambitiøse mål og mange milestones – vi endnu ikke har nået. Derfor skal du med på holdet.

Så hvis du er en dreven person med styr på e-conomic, har god struktur, systemisk forståelse og måske praktisk regnskabserfaring – så er du muligvis den næste skarpe profil vi ønsker at byde velkommen.

 

Det du kommer til at elske at lave sammen med os, vil bl.a. være: 

 • Servicere SMV virksomheder omkring deres e-conomic brug og best practice
 • Introducere nye måder for virksomhederne at arbejde med deres bogføring i e-conomic
 • Optimere virksomhedernes brug af andre løsninger der kan være forbundet med e-conomic
 • Oprette nye virksomheder i e-conomic og hjælpe med evt. at flytte deres gamle regnskabsdata
 • Afholde workshops og undervisning i e-conomic direkte hos virksomhederne

 

Personlighedstræk og viden vi sætter kæmpestor pris på: 

 • Godt kendskab til bogføring
 • Indgående kendskab til regnskabsprogrammet e-conomic fra et systemmæssigt perspektiv
 • Ekstremt detaljeorienteret
 • Arbejder for at skabe det bedst mulige resultat for kunden – hver gang
 • Elsker at arbejde systematisk, struktureret og procesorienteret
 • Lyst til konstant at lære mere og tilegne sig nye kompetencer og viden hver dag
 • Ikke er bange for at tilgå nye typer opgaver du måske ikke har prøvet før
 • Interesse i at forbedre og optimere vores arbejdsgange så kunderne får en endnu bedre oplevelse og sparring

 

Hvis du kan se dig selv i ovenstående rolle og du, ligesom os, brænder for e-conomic og digitalisering af regnskab og bogholderi, så hører vi gerne fra dig allerede NU.

Du ansættes efter gældende regler i Funktionærloven og løn forhandles efter kvalifikationer.

 

Send din ansøgning via e-mail på: kontakt@e-konsulenten.dk. Tiltrædelse vil være hurtigst muligt og senest 01.03.2024. Din ansøgning behandles så snart den lander ved os og samtaler holdes løbende. Du er velkommen til at give os et direkte kald for at høre mere om stillingen på: 91831323. Din henvendelse og evt. Ansøgning vil blive behandlet i fuld fortrolighed.

 

Vi glæder os til at få dig med på holdet.

Uopfordret ansøgning

Send din ansøgning til John Naaby på kontakt@e-konsulenten.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvem er e-konsulenten?

Bag e-konsulenten står Martin Houmann og John Naaby. Hver især har de et grundigt kendskab til e-conomic og de mange forskellige områder der hænger tæt sammen med økonomisystemer. Eksempelvis inden for projekt-.og lagerstyring, bilagshåndtering, POS, likviditetsstyring, tidsregistrering, rapportering m.fl.

Hvad laver e-konsulenten?

I e-konsulenten rådgiver vi i alle aspekter af e-conomic som ERP løsning. Vi opbygger og genopbygger også regnskaber og regnskabsprocesser fra andre økonomisystemer til e-conomic. Over tiden har vi allerede stor erfaring som implementerings-, sparrings- eller projekt partner på konverteringer fra en lang række programmer, såsom Navision, C5, Uniconta, Billy, Dinero, EG, m.fl.

Flad struktur

Vores flade struktur betyder at døren altid er åben og din stemme og mening altid vil blive hørt og vi påskynder meninger og nye ideer.

Socialt anlagt

Vi er, forhåbentlig meget socialt anlagt og vi elsker at være sammen i festlig lag, når vores resultater skal fejres eller vi bare mødes til fredags bar.

Godt arbejdsmiljø

Vi gør alt hvad vi kan for at skabe det arbejdsmiljø, hvor alle føler sig godt tilpas og bliver hørt for at gøre det endnu bedre. Vi er altid lydhør for nye måder at forbedre arbejdsmiljøet.

Vi er E-konsulenten

Mød ledelsen

John Naaby

John Naaby

Konsulent & Partner

Martin Houmann

Martin Houmann

Konsulent & Partner