Få en skræddersyet løsning der passer dig

Gør administrationen og arbejdsgangene til en leg
Beskriv din opgaveRing +45 4252 4488

Regnskabsplatform til alle brancher – uanset om du er en start-up, en etableret virksomhed eller en større virksomhed eller koncern

Uanset din branche, hjælper vi dig med at finde den rette løsning i e-conomic, så du får mest ud af din forretning og kan fokusere på dine kunder. Vi hjælper dig mod en effektivisering af dine arbejdsgange og arbejdsprocesser.

e-conomics brancheorienterede integrationer muliggør smart arbejde tilpasset dine specifikke behov. Uanset om du er vognmand, der har brug for læsselister og optimal ruteplanlægning, driver en restaurant eller café og behøver et kassesystem, eller har en webshop til din forretning, har e-conomic en bred vifte af integrationer til at imødekomme dine krav.

Med e-conomic får du ikke kun adgang til en komplet og skræddersyet løsning til din branche, men også muligheden for at arbejde mere effektivt og strømline dine forretningsprocesser.

180.000

danske virksomheder bruger allerede e-conomic

E-conomic muliggør integration af alle dine virksomhedssystemer, så de problemfrit deler data på tværs af brancher. Processen er enkel, pålidelig og sikker, hvilket frigør dig fra timevis af manuelt tastearbejde

Vi har allerede hjulpet en række virksomheder, såsom Karnov Group:

Karnov Group

Vi var allerede eksisterende kunder i e-conomic, men havde brug for hjælp til en konvertering fra en e-conomic aftale til en anden. Hele processen med E-konsulenten gik overordentligt smertefrit, og vi er mere end tilfredse med resultatet.

Alle udfordringer og opgaver blev håndteret med professionalisme, og resultatet var præcis som forventet. Vi oplevede en smidig overgang fra den gamle e-conomic aftale til den nye, uden at miste data eller opleve nedetid.

Læs hele kundeoplevelsen samt andre kunders oplevelser her.

Få professionel hjælp til e-conomic

Hvis du ønsker at opgaven udføres professionelt og smart, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper og rådgiver dig ærligt og på bedst mulig vis fra start til slut. Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at ringe til os direkte – ellers udfyld vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt med henblik på behovsafdækning og et uforpligtende tilbud.

Er du stadig i tvivl eller har spørgsmål?

– Bare rolig. Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed

Udfyld formularen - så kontakter vi dig