Integrer ordre- og sagsstyring med dit regnskabsprogram

Spar tid og øg din omsætning
Beskriv din opgaveRing +45 4252 4488

Med e-conomic som central platform kan du let integrere branchespecifikke løsninger og håndtere alt fra timeregistrering, materialeindkøb, lagerstyring, fakturering og bogføring

Vi ser e-conomic være ideelt for håndværkerbranchen, da det tilbyder effektiv optimering af arbejdsprocesser og hjælper med at øge omsætningen. Vi har allerede hjulpet en række virksomheder i håndværkerbranchen og ser et kæmpe potentiale, når de begynder at arbejde effektivt med e-conomic.
Med op til 60% mere omsætning per medarbejder kan håndværkere integrere ordre- og sagsstyring med lethed. Fordelene inkluderer hurtigere fakturering, nem mobiladgang til regnskabsopgaver, og en intuitiv app, der muliggør øjeblikkelig godkendelse af tilbud hos kunder. Desuden tilbyder e-conomic en bred vifte af integrationer, der sikrer fuldt overblik over lager, ordrer, og timeregistrering.

Er du i tvivl om hvilken intergration du har brug for, så udfyld kontaktformularen i bunden af siden – så kan vi tage en uforpligtende snak.

%

af danske håndværkere benytter e-conomic i dag

%

stigning i omsætning pr. medarbejder

Få mere tid til dit håndværk og lad os hjælpe dig med alt det kedelige

Hos e-konsulenten tilbyder vi den nødvendige rådgivning og assistance til at optimere din forretning. Uanset om du er tømrer, VVS’er eller arbejder inden for andre håndværksområder, hjælper vi med sparring til skræddersyede løsninger specifikt til din branche. 

Ved at vælge undervisning i e-conomic hos os, får du ikke blot hjælp til en effektiv måde at håndtere regnskab på, men også en samarbejdspartner, der hjælper med at optimere dine arbejdsprocesser og i sidste ende giver dig mulighed for at øge din omsætning, da du nu kan bruge mere tid på din forretning.

 

Forestil dig scenariet:

Mens du arbejder på en opgave, støder du på en udfordring, da en nødvendig vare mangler, og du har brug for den for at fuldføre opgaven for kunden. Problemet forstærkes yderligere, da kvitteringen, som er afgørende for korrekt bogføring i regnskabet, har en tendens til at gå tabt, blive rullet sammen eller glemt i forruden. Denne situation gør processen med at køre ud for at skaffe den nødvendige vare og efterfølgende bogføre kvitteringen ekstra besværlig og tidskrævende.

Her kan du ved hjælp af e-conomics app ordne det hele på farten ved blot at tage et billede af kvitteringen, som automatisk bliver lagt ind i e-conomic. Bruger du også e-conomics projektstyringsmodul, ville du via app’en også kunne registrere din tid og udgiften på projektet.

Hvis du kan genkende situationen og gerne vil have hjælp til hvordan du kan bruge e-conomics app og projektstyringsmodul til at optimere driften af din virksomhed, så tog kontakt til os eller udfyld kontaktformularen i bunden af siden – så tager vi fat i dig.

 

Vi har allerede hjulpet en række håndværkere, såsom Vejstrup Blik – VVS:

E-konsulenten formåede fra starten at ’tage mig i hånden’ og gøre mig tryg. Det var helt naturligt at det var dem vi skulle gå med. Da de ikke kun ramte bedst ind det vi fagligt havde brug for, men helt bestemt også fordi de fra allerførste samtale gjorde mig helt tryg i den proces vi skulle have hjælp til.

Konvertering til nyt system var både angstprovokerende, skræmmende og for os en kæmpe og uoverskueligt mundfuld. Beslutningen om at skifte økonomisystem og de efterfølgende udfordringer, frygtede vi fra start, men fra første samtale følte vi os  i trygge hænder og ikke på NOGET tidspunkt – tabt på gulvet eller ikke velinformeret.”

Læs hele kundeoplevelsen samt andre kunders oplevelser her.

Overblik over fordelene ved at bruge e-conomic som håndværker

E-conomic er ikke blot et regnskabsprogram; det er en strategisk partner for håndværkere, der ønsker at styrke sin forretning. Fra automatisering af regnskab til håndtering af ordrer og sagsstyring er e-conomic designet til at understøtte dine unikke udfordringer og hjælpe dig med at trives i en konkurrencepræget branche.

Med e-conomic får du:

Øget effektivitet og tidsbesparelser

E-conomic automatiserer mange administrative opgaver, hvilket frigør værdifuld tid for håndværkere. Med funktioner som automatiseret fakturering og integration af ordre- og sagsstyring reduceres manuelt arbejde betydeligt.

Mobil fleksibilitet

Den mobile app fra e-conomic giver håndværkere mulighed for at lave fakturaer, godkende tilbud og indsende kvitteringer når som helst og hvor som helst. Dette øger fleksibiliteten og effektiviteten i feltarbejdet.

Fuldt overblik over virksomheden

Integrationen af ordre- og sagsstyring samt andre relevante løsninger giver håndværkere et fuldt overblik over deres virksomhed. Dette inkluderer lagerstatus, ordrestatus og timeregistrering. Med over 200 apps og integrationer kan håndværkere tilpasse deres e-conomic løsning yderligere. Dette giver mulighed for at integrere andre specialiserede værktøjer og optimerer arbejdsgangene.

Få professionel hjælp til e-conomic

Hvis du ønsker at opgaven udføres professionelt og smart, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper og rådgiver dig ærligt og på bedst mulig vis fra start til slut. Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at ringe til os direkte – ellers udfyld vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt med henblik på behovsafdækning og et uforpligtende tilbud.

Er du stadig i tvivl eller har spørgsmål?

– Bare rolig. Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed

Udfyld formularen - så kontakter vi dig