Detail og butikker

Integrer din webshop med din butik og få overblik over dit salg
Beskriv din opgaveRing +45 4252 4488

Med e-conomic får du ikke kun muligheden for at integrere din webshop på en nem, stabil og sikker måde, men du slipper også for det tunge tastearbejde, der ellers ville tage timevis

Som din dedikerede sparringspartner står vi klar til at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger, især når det kommer til valg af webshop i kombination med e-conomic som dit regnskabsprogram. Vi stræber efter at gøre din virksomhed mere effektiv og forbedre kundeoplevelsen, ved altid at have et komplet overblik lige ved hånden.

E-conomic, i samarbejde med din webshop, kan præsentere intelligente og smidige arbejdsgange, der gør en markant forskel i din daglige drift. Med en skræddersyet løsning, designet til at løfte din detail- eller webshop til nye højder, er e-konsulenten din pålidelige partner for en mere effektiv og rentabel forretningsdrift.

E-conomic samarbejder allerede med mange systemer inden for detail og webshops i Danmark, og vi er her for at hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning til din virksomhed.

Vi ser et stort potentiale i at bruge e-conomic, når dit kassesystem er integreret. Det sparer dig for en masse tid ift. at håndtere dit daglige salg manuelt, da det bliver overført direkte til e-conomic, hvilket giver dig det fulde overblik over din virksomheds økonomi på ét sted.

En fuldt integreret løsning med e-conomic indebærer:

Integration mellem webshop og kassesystem

Din webshop kan let integreres med dit kassesystem, hvilket betyder, at ordrerne automatisk vises på din tablet. Slip for manuelle indtastninger og hold konstant styr på lagerstatus i realtid, mens salget direkte overføres til regnskabet.

Fuldt overblik, hvor som helst, når som helst

Uanset din placering kan du logge på e-conomics løsning og tjekke den aktuelle omsætning. Værdifuld statistik giver dig indsigt til at justere priserne og optimere salget, alt dette direkte fra din sofa.

Mere tid til god kundeservice

Med e-conomics løsning slipper du for unødvendige ture til lageret for at kontrollere varebeholdningen. Få øjeblikkelig information om antal og størrelser direkte på din tablet, hvilket gør det lettere at afslutte salget mens du er sammen med kunden.

Få professionel hjælp til e-conomic

Hvis du ønsker at opgaven udføres professionelt og smart, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper og rådgiver dig ærligt og på bedst mulig vis fra start til slut. Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at ringe til os direkte – ellers udfyld vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt med henblik på behovsafdækning og et uforpligtende tilbud.

Er du stadig i tvivl eller har spørgsmål?

– Bare rolig. Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed

Udfyld formularen - så kontakter vi dig