E-CONOMIC PROJEKTSTYRING

Arbejd smartere og få overblik med projektstyring, sagsstyring og timeregistrering
Beskriv din opgaveRing +45 4252 4488
Officiel partner hos e-conomic | Officiel partner hos e-conomic

Udnyt de mange muligheder i e-conomic inden for projektstyring, sagsstyring og timeregistrering

Projektstyring er et glimrende værktøj til små og mellemstore virksomheder, som ønsker at holde styr på igangværende arbejde.

Modulet sikrer det fulde overblik over økonomien og evt. tidsforbrug på hver opgave.

Tidsregistrering på farten er også nemt for de ansatte, både på tablet og mobil. Så slipper man for besværet med timesedler og gør klar til den digitale omstilling. Vi har hjulpet en lang række af forskellige kunder, som savnede et bedre økonomisk overblik.

Vores generelle regnskabsforståelse og indsigt i e-conomic giver os gode muligheder, for at tilpasse projektstyring til den enkelte virksomhed. Vi sætter os altid grundigt ind i jeres situation, da det er en vigtig forudsætning for, at vi kan lave den helt rigtige opsætning.

Hvis I er i tvivl om hvorvidt projektstyring er noget for jer, så kontakt os meget gerne til en uforpligtende snak om jeres virksomhed.

Projektstyring og valg af projektstyringsværktøjer er et nøgleområde for E-konsulenten

Vi har kendskab og erfaring med adskillige forskellige projektstyringsværktøjer der alle er integreret med e-conomic, men vi kan også hjælpe dig i e-conomics eget projektstyringsmodul.

Vi har fokus på, om I har behov for at tidsregistrere jeres opgaver, har forskelligartet kundefakturering som f.eks. tid og materiale, måske har I behov for overblik over medarbejder ressourcer,  eller blot at køre interne projekter.

Vi har erfaring med mange forskellige brancher. Kontakt os gerne med jeres krav og vi vil gøre alt for at finde jeres nye projektstyringsløsning.

Hvad kan man opnå ved at benytte projektstyringsmodulet i e-conomic:

  • Overblik over enkelte sager.
  • Lønsomhed.
  • Styring af materialer og timeforbrug.
  • Overblik over igangværende arbejde.

Få professionel hjælp til e-conomic projektstyring

Hvis I ønsker at opgaven udføres professionelt og smart, er I meget velkomne til at kontakte os. Vi hjælper og rådgiver jer ærligt og på bedst mulig vis fra start til slut.

Fortæl os om jeres ønsker og få et uforpligtende tilbud. I er velkomne til at ringe til os direkte på tlf. +45 4252 4488 – ellers udfyld vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt med henblik på behovsafdækning og et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig?

Fortæl os om din opgave og dine udfordringer, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.