e-conomic udvikling (API/RPA)

Vi leverer avancerede og komplekse API og RPA løsninger
Beskriv din opgaveRing +45 4252 4488
Officiel partner hos e-conomic | Officiel partner hos e-conomic

API udvikling, integration og opbygning

I e-konsulenten har vi erfaringen og ekspertisen til at bygge integrationer gennem API. Vi hjælper også vores kunder med at arbejde og navigere mod de rette endpoints, for at sikre den bedst mulige integration med e-conomic og deres softwareløsning.

Dette er uanset, om vi arbejder sammen med jer omkring andre software løsninger, eller I sidder på softwaresiden og skal bruge assistance til den optimale integration mod e-conomic.

Kontakt os gerne, og få sat jeres integration i gang præcist og effektivt.

RPA udvikling i e-conomic

I e-konsulenten kan vi også levere komplekse RPA løsninger. RPA eller Robotic Process Automation er et lille stykke software der bliver udviklet specifikt til opgaven der skal løses.

Den gengiver eller udfører en række gentagende handlinger der f.eks. er i det daglige arbejde. Det kan være ifb. med udførelse af kontrol, udarbejdelse og indrapportering af resultater/tal/rapporter, refusion, oprettelser osv.

RPA kan bruges inden for både økonomi, men også på andre områder såsom HR, Løn, Administration, mf.l. RPA kan kort sagt give en kæmpe tidsbesparelse på opgaver der normalt bruges mange manuelle timer på.

Kontakt os gerne for inspiration til hvordan i kan opnå betydelige tidsbesparelser.

Skal vi hjælpe dig?

Fortæl os om din opgave og dine udfordringer, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.