Liste

Oversigt over alle landingpages

– Officiel partner hos e-conomic

Her præsenteres en omfattende oversigt over alle landingpages, der er blevet skabt i forbindelse med det givne samarbejde mellem de involverede virksomheder og e-konsulenten.

Disse landingpages tjener som digitale platforme, hvor interessenter kan få adgang til relevante kontaktformularer, der knytter sig til samarbejdsprojektet.

Arbejdernes Landsbank
Azets
Dansk Sejlunion
Danske Bank
Handelsbanken
Jyske Bank
Kompasbank
Lån og Spar
Lunar
Nordea
Nykredit
Proper
Spar Nord
Sydbank

Vi er E-konsulenten

Vi vil være de bedste
– ikke de største

Bag e-konsulenten står Martin Houmann og John Naaby. Hver især har vi et grundigt kendskab til e-conomic og de mange forskellige områder der hænger tæt sammen med økonomisystemer.

Eksempelvis inden for projekt- og lagerstyring, bilagshåndtering, POS, likviditetsstyring, tidsregistrering, rapportering m.m.

John Naaby

John Naaby

Konsulent & Partner

Martin Houmann

Martin Houmann

Konsulent & Partner

Vi er specialiseret i konvertering af:

Få professionel hjælp til e-conomic

Hvis du ønsker at opgaven udføres professionelt og smart, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper og rådgiver dig ærligt og på bedst mulig vis fra start til slut. Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at ringe til os direkte – ellers udfyld vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt med henblik på behovsafdækning og et uforpligtende tilbud.