Om E-konsulenten

Det personlige e-conomic konsulenthus med erfaring, som du trygt kan stole på

Hvem er e-konsulenten?

Bag e-konsulenten står Martin Houmann og John Naaby. Hver især har de et grundigt kendskab til e-conomic og de mange forskellige områder der hænger tæt sammen med økonomisystemer. Eksempelvis inden for projekt-.og lagerstyring, bilagshåndtering, POS, likviditetsstyring, tidsregistrering, rapportering m.fl.

Hvad laver e-konsulenten?

I e-konsulenten rådgiver vi i alle aspekter af e-conomic som ERP løsning. Vi opbygger og genopbygger også regnskaber og regnskabsprocesser fra andre økonomisystemer til e-conomic. Over tiden har vi allerede stor erfaring som implementerings-, sparrings- eller projekt partner på konverteringer fra en lang række programmer, såsom Navision, C5, Uniconta, Billy, Dinero, EG, m.fl.

Det kan du forvente

Ordentlige, grundige og kompetente

Vi er et officielt certificeret e-conomic konsulenthus, der hjælper virksomheder med alt fra konvertering, support og udvikling.

Vi er et lille team af e-conomic eksperter, og det har vi det rigtig godt med. Ja, faktisk er det vores mål at være de bedste og ikke de største. Vi lykkes, når vi skaber mest muligt værdi for vores kunder, og når du betragter os som din go-to e-conomic samarbejdspartner.

  • NOrdentlighed fordi, at vi er sådan af natur
  • NGrundighed fordi, at tingene skal gøres ordentligt
  • NKompetente fordi, vi er branchens tungeste profiler

Kom godt fra start

Ny i e-conomic eller klar til konvertering?

Overvejer I at skifte jeres nuværende økonomi løsning til e-conomic? Er i netop startet op eller ønsker I blot at optimere jeres nuværende e-conomic opsætning med yderligere automatisering eller tilknytte flere kvalitets apps?

Så kan vi rådgive og assistere jer med at få den optimale løsning. Vi tilbyder hjælp til konvertering, import af data og opsætning af e-conomic, så I er fuldstændigt klædt på til at optimere jeres bogholderi.

Kvalitets rådgivning

Det er vores mål, at yde den bedste rådgivning og sikre dig ro i maven. Vi tager dig gennem de steps som du har brug for, så du føler dig klar til at komme i gang på egen hånd. Vi er med dig hele vejen.

Skræddersyede løsninger

Alle har individuelle behov og ønsker. Vi tilbyder en skræddersyet løsning til jer, der sikrer at jeres forretning er digital og har de optimale rammer for fremtidig vækst.

Ærlig og reel rådgivning

Vi garanterer ærlig og reel rådgivning i øjenhøjde. Tryghed og tillid er altafgørende for et godt samarbejde og i sidste ende handler det altid om professionel og ærlig kommunikation.

Vi er E-konsulenten

Mød holdet

John Naaby

John Naaby

Konsulent & Partner

Martin Houmann

Martin Houmann

Konsulent & Partner