Job og karriere

Er det dig vi søger?
Beskriv din opgaveRing +45 4252 4488

Ledige stillinger

Lige nu har vi ingen ledige stillinger, men vi søger løbende dygtige talenter. Send os derfor din uopfordrede ansøgning.

Uopfordret ansøgning

Send din ansøgning til John Naaby på kontakt@e-konsulenten.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvem er e-konsulenten?

Bag e-konsulenten står Martin Houmann og John Naaby. Hver især har de et grundigt kendskab til e-conomic og de mange forskellige områder der hænger tæt sammen med økonomisystemer. Eksempelvis inden for projekt-.og lagerstyring, bilagshåndtering, POS, likviditetsstyring, tidsregistrering, rapportering m.fl.

Hvad laver e-konsulenten?

I e-konsulenten rådgiver vi i alle aspekter af e-conomic som ERP løsning. Vi opbygger og genopbygger også regnskaber og regnskabsprocesser fra andre økonomisystemer til e-conomic. Over tiden har vi allerede stor erfaring som implementerings-, sparrings- eller projekt partner på konverteringer fra en lang række programmer, såsom Navision, C5, Uniconta, Billy, Dinero, EG, m.fl.

Det kan du forvente

Ordentlige, grundighede og kompetente

Vi er et officielt certificeret e-conomic konsulenthus, der hjælper virksomheder med alt fra konvertering, support og udvikling.

Vi er et lille team af e-conomic eksperter, og det har vi det egentlig godt med. Ja, faktisk er det vores mål er være de bedste og ikke de største. Vi er lykkes, når vi skaber mest muligt værdi vores kunder, og når du betragter os som din go-to e-conomic samarbejdspartner.

  • NOrdentlighed fordi, at vi er sådan af natur
  • NGrundighed fordi, at tingene skal gøres ordentligt
  • NKompetente fordi, vi er branchens tungeste profiler

Flad struktur

Vores flade struktur betyder at døren altid er åben og din stemme og mening altid vil blive hørt og vi påskynder meninger og nye ideer.

Socialt anlagt

Vi er, forhåbentlig meget socialt anlagt og vi elsker at være sammen i festlig lag, når vores resultater skal fejres eller vi bare mødes til fredags bar.

Godt arbejdsmiljø

Vi gør alt hvad vi kan for at skabe det arbejdsmiljø, hvor alle føler sig godt tilpas og bliver hørt for at gøre det endnu bedre. Vi er altid lydhør for nye måder at forbedre arbejdsmiljøet.

Vi er E-konsulenten

Mød ledelsen

John Naaby

John Naaby

Konsulent & Partner

Martin Houmann

Martin Houmann

Konsulent & Partner