Cases

Vi har et hav af gode cases, som netop er på trapperne til at blive oprettet på hjemmesiden
Få et gratis tilbudRing +45 4252 4488

Vi lever af tilfredse kunder

Hvis I allerede bruger e-conomic, så kan vi hjælpe jer med at spare tid, penge eller bare hovedpinen ved at manuel bogføring. Med vores baggrund i e-conomic support er vi ekspert.

“Vi skal bruge vores tid på at indrette og sælge så de timer vi har brugt Martin har været GULD værd. Vi har sparet rigtig meget tid og fået hjælp, tips og undervisning så vi kan gå i gang med vorese kerne kompetencer”

– Marina Frederiksen fra IQm2

“Martin hjalp os da vi var allermest fortvivlet. Vi skulle overtage bogføringen til vores 3 virksomheder fra en bogholder der ikke havde brugt alle de smarte finesser som e-conomic har. Sammen fik vi hurtigt rettet op på det, så vi føler os rustet til at klare os selv efter Martin stille og roligt har hjulpet os.”

– Bettina Halkier fra Bronx Burger

“Vi har været meget tilfredse med E-konsulentens service. Yderst professionel og hurtig service. Meget venlig og i mødekommende.”

– Hanne Bennetsen fra JSA Sikring

“Stambz har Martin Houmann tilknyttet som ekstern konsulent. Vi bruger Martin til bogføring samt fakturering af vores kunder. Martin er super sød og dygtig til sit arbejde. Vi er glade for samarbejdet med Martin og hans indsats.”

– Idris Ibrahim fra Stambz

Få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til e-conomic? Du er meget velkommen til at ringe til os direkte på +45 4252 4488 eller udfylde vores kontaktformular – helt uforpligtende.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.